Of je nu een korte of een lange route wilt uitstippelen

Peak Privé

Privétraining is er voor iedereen die om wat voor reden dan ook niet naar een hondenschool kan of wil. Van een volwaardige cursus opvoeding van je pup tot één enkele les om specifieke commando’s  aan te leren of te verbeteren.

Als je er zelf eventjes niet uitkomt

Wat past eigenlijk bij jullie situatie?

Hondenscholen zijn er in alle soorten en maten. Het idee van een hondenschool is dat je in een groepsles kennis maakt met hondentraining. Meestal gebeurt dit op vaste tijden in de week. Dit zijn vaak super waardevolle cursussen, waar je als baasje veel over je hond kan leren. Je kan hierbij denken aan een puppycursus, basiscursus of gehoorzaamheidcursussen. De keuze is reuze, maar past dit ook wel bij jullie?  

Maar wat als...

Jullie route net even anders is...

Maar wat als het helemaal niet binnen jullie mogelijkheden valt om op vaste tijden naar een hondenschool toe te gaan? Of wat nou als je helemaal niet in staat bent om naar een hondenschool toe te gaan om wat voor reden dan ook? Misschien wil je slechts een aantal commando’s aanleren of verbeteren, moet je dan echt een hele cursus gaan volgen? Misschien zitten de hondenscholen wel vol en moet je wachten tot er weer een plekje vrij is…  Wat de reden ook is dat je niet naar een hondenschool kan of wil, bij Peak Privé ben je van harte welkom.

Korte en lange routes

Privétraining speciaal voor jou en je hond

Bij Peak Privé krijg je privétraining aan huis of op een door jou uitgekozen locatie. Het voordeel van privétraining is dat we intensief met elkaar aan de slag kunnen gaan. Hierdoor kunnen we aan jullie specifieke doelen werken. Zo kan je een enkele les boeken om aan specifieke commando’s te werken of kan je ervoor kiezen een volwaardige cursus gehoorzaamheid te doen d.m.v. Peak Privétraining.

Met Peak Privé ben je verzekerd van de beste hond-vriendelijke trainingsmethodes en de laatste wetenschappelijke inzichten.

Met privétraining kan het gebeuren dat je een beetje overdonderd wordt met een heleboel informatie. De privélessen en gedragstherapie worden daarom ondersteund door beeldmateriaal en hand-outs zodat je thuis nog eens op je gemak alles kan nalezen en bekijken. Ook krijg je een kort consultverslag toegestuurd waarin samenvattend wordt omschreven wat er tijdens het consult is besproken. Zo hoef je niet bang te zijn dat je informatie mist…

PRAKTISCHE INFORMATIE

Voor het uitstippelen van de juist route...

Heb je vragen over Peak Privé? Stuur me dan gerust een berichtje.