Als je als hondenprofessional even ondergesneeuwd bent

Peak Dogs pro

Heb je een hondenschool of ben je gedragstherapeut en kom je er zelf eventjes niet meer uit? Samen staan we altijd sterker. Dus laten we onze krachten bundelen en samen naar de top gaan.

Waar je nu tegenaan loopt

Als je eventjes ondergesneeuwd bent...

Voor de hondentrainer

Als hondentrainer kan het best hard werken zijn. Zeker nu er mede door Corona een enorme vraag naar honden is neemt ook de vraag naar een cursus op de hondenschool toe. Misschien heb je wel een tijdje dicht gemoeten en heb je je wachtlijst alleen maar langer en langer zien worden. Heb je het idee dat je een extra paar handjes wel kan gebruiken?

Voor de honden-gedragstherapeut

Ik weet dat het voor gedragstherapeuten soms ook best een lastig beroep is. Je bent erg op jezelf aangewezen en het kan dan soms best wat eenzaam aanvoelen. Je zal best eens een casus tegenkomen die je lastig vind of gewoon simpelweg het eventjes niet weet hoe je die moet aanvliegen. We zijn tenslotte allemaal net mensen…

Maar wat als...

We elkaar gewoon een handje helpen?

Met Peak Dogs wil ik niet alleen voor de hondeneigenaar maar ook voor de hondenprofessional klaarstaan. Uiteindelijk hebben we denk ik allemaal wel hetzelfde doel. Hondenwelzijn verbeteren. Dus waarom dan niet die krachten bundelen en elkaar vooruit helpen?

Ook ik heb het helaas meerdere malen meegemaakt dat de hondenwereld een harde plek kan zijn. Het kan soms voelen alsof elke fout onder een vergrootglas wordt gelegd. Natuurlijk kan dit ook helpend zijn, kritiek houd je scherp maar dat betekend niet dat die kritiek je ook wat onzeker kan maken. 

Zo gaan we samen op pad

Samen sneeuwschuiven

Peak Dogs Pro is er voor de honden-gedragstherapeuten, zelfstandig hondentrainers en hondenscholen.  Of je nu een korte revisie nodig hebt op een casus of uitgebreide ondersteuning wil voor je hondenschool om de vele aanvragen aan te kunnen… Met Peak Dogs Pro help ik je op weg. Ik werk op basis van uurtje-factuurtje. Door dit systeem kan je zelf bepalen waar je mij precies voor nodig hebt en waar je mijn hulp voor wilt gebruiken.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Hoe we samen op pad gaan

Heb je vragen over dit aanbod? Stuur me gerust een berichtje.