Als je niet naar een hondenschool kan of wilt…

De keuze is reuze

Daar sta je dan met je pup, herplaatser of huishond. Misschien doet je hond wel iets wat niet mag, of heeft hij/zij iets nog niet helemaal goed geleerd. Je googelt wat (zo ben je misschien ook wel op dit blog terecht gekomen) of vraagt je omgeving om raad. Het nadeel daaraan is dat de stichting het één zegt terwijl je buurvrouw het ander zegt. Daardoor zie je vaak door de bomen het bos niet meer.  

Een hondenschool is een fantastisch concept om jou met je hond opweg te helpen in die wirwar van “goedbedoelde adviezen”. Echter is dat wel voor de honden die dat aankunnen. Er zijn namelijk ook honden die al die drukte (nog) helemaal niet fijn vinden. Zeker voor herplaatsers of honden die uit het buitenland zijn geadopteerd, kan het soms nuttig zijn om hen eerst een aantal weken/maanden te laten wennen en pas daarna naar een hondenschool te gaan.  In zo’n geval hoef je er echt niet alleen voor te staan. Je zou ook een aantal privélessen kunnen nemen zodat je opweg geholpen wordt door zo’n (lastige) situatie heen.

Wat als…

Maar wat als je al een cursus gedaan hebt en je hond bijvoorbeeld één of twee oefeningen nog niet helemaal doorheeft? In dat geval zou je ook privéles kunnen nemen om te focussen op die oefeningen waar jij behoefte aan hebt. Zo kan je met aandacht werken aan de oefeningen die jij belangrijk vind.

Daarom Peak Dogs!

Precies om die reden ben ik Peak Dogs gestart. In Hellevoetsluis en omstreken zijn een aantal zeer goede hondenscholen te vinden met prima programma’s om jouw pup of huishond goed opweg te helpen. Voor de mensen die om wat voor reden dan ook niet naar een hondenschool kunnen of willen bestaat er nu dus een alternatief. Privélessen bij Peak Dogs!

Als je privélessen bij Peak Dogs afneemt, ben je verzekerd van de laatste positieve trainingsmethodes. Je krijgt een korte vragenlijst waarmee we samen doelen kunnen opstellen zodat we tijdens de lessen doelgericht aan de slag kunnen. Neem eens een kijkje op de Peak Privé pagina en dan hoop ik jullie snel te mogen verwelkomen.

Liefs,

Anouk

Hoi, ik ben Anouk

Op mijn blogpagina kan je lezen over wat het nu allemaal inhoud om een hond te hebben. Waar kan je allemaal tegenaan lopen? Waar doe je goed aan? Je leest het in mijn blogs! Wil je meer over mij weten? Kijk dan eens bij Over mij!

meer blogs